ÖTILLÖ Swimrun World Championship

ÖTILLÖ Swimrun World Championship i Sverige är tävlingen där allt började. Belägen i Stockholms skärgård, erbjuder denna tävling en extrem utmaning med 75 km av både simning och löpning. Den lockar de bästa swimrunners från hela världen och anses vara den ultimata testen av uthållighet och samarbetsförmåga.

Breca Wanaka

Breca Wanaka i Nya Zeeland är en av de mest spektakulära swimrun-tävlingarna i världen. Belägen i den pittoreska Wanaka-regionen, inkluderar banan simning i kristallklara sjöar och löpning genom alpina landskap. Detta evenemang erbjuder en unik kombination av naturskönhet och teknisk utmaning.

Rockman Swimrun

Rockman Swimrun i Norge är känd för sina dramatiska fjordlandskap och extremt utmanande banor. Belägen vid Lysefjorden, erbjuder tävlingen simning i kallt vatten och löpning på tekniska stigar och över höga berg. Detta är en av de mest krävande swimrun-tävlingarna globalt och attraherar deltagare som söker extrema utmaningar.

Casco Bay Islands Swimrun

Casco Bay Islands Swimrun i USA äger rum i den vackra ögruppen Casco Bay utanför Maines kust. Tävlingen inkluderar flera sim- och löpsträckor genom både hav och öar, vilket ger en varierad och utmanande upplevelse. Evenemanget är känt för sin gemenskap och välorganiserade arrangemang.

Swimrun Malta

Swimrun Malta, en del av ÖTILLÖ-serien, erbjuder en tävling genom den historiska och natursköna ön Malta. Banan inkluderar simning i det kristallklara Medelhavet och löpning genom historiska platser och pittoreska landskap. Detta evenemang är populärt för sina spektakulära vyer och varma klimat.

Catalina Swimrun

Catalina Swimrun i Kalifornien, USA, erbjuder en utmanande tävling genom den natursköna ön Catalina. Banan går genom klara vatten och över kuperad terräng, vilket ger deltagarna en varierad och utmanande upplevelse. Tävlingen är känd för sina vackra omgivningar och tekniskt utmanande banor.

Swimrun NC

Swimrun NC i USA äger rum i Hanging Rock State Park, North Carolina. Tävlingen erbjuder en utmanande bana med simning i sjöar och löpning på stigar genom skogar och över berg. Denna tävling är populär för sina natursköna vyer och tekniska svårigheter.

Loch Lomond Swimrun

Loch Lomond Swimrun i Skottland erbjuder en spektakulär tävling genom det natursköna landskapet runt Loch Lomond. Banan inkluderar simning i sjön och löpning genom den omgivande nationalparken, vilket ger en unik och utmanande upplevelse. Tävlingen är känd för sin skönhet och varierade terräng.

ÖTILLÖ Isles of Scilly

ÖTILLÖ Isles of Scilly, en del av ÖTILLÖ World Series, erbjuder en tävling genom den pittoreska ögruppen Isles of Scilly i Storbritannien. Banan är både vacker och utmanande, med flera sim- och löpsträckor som kräver noggrann strategi och uthållighet.

Swimrun Côte Vermeille

Swimrun Côte Vermeille i Frankrike erbjuder en spektakulär tävling längs den vackra Medelhavskusten. Banan går genom både hav och berg, vilket ger deltagarna en varierad och utmanande upplevelse. Detta evenemang är känt för sina natursköna vyer och krävande terräng.

Hvar Swimrun

Hvar Swimrun i Kroatien erbjuder en tävling genom den historiska och natursköna ön Hvar. Banan inkluderar simning i det kristallklara Adriatiska havet och löpning genom pittoreska byar och över kuperad terräng. Detta evenemang är populärt för sina spektakulära vyer och varma klimat.

Swimrun Lake Tahoe

Swimrun Lake Tahoe i USA erbjuder en tävling genom det vackra och varierade landskapet runt Lake Tahoe. Banan inkluderar simning i sjön och löpning genom de omgivande bergen och skogarna. Tävlingen är känd för sina spektakulära vyer och tekniska utmaningar.

Swimrun har verkligen fångat intresset hos idrottare över hela världen. Dessa tävlingar erbjuder inte bara fysiska utmaningar utan också möjligheten att uppleva några av de mest spektakulära landskapen på jorden. Oavsett om du är en erfaren swimrunner eller nybörjare, finns det en tävling någonstans i världen som passar dina ambitioner och färdigheter.