ÖTILLÖ Swimrun World Series

ÖTILLÖ Swimrun World Series är en samling av prestigefyllda swimrun-tävlingar spridda över hela Europa, som leder fram till ÖTILLÖ World Championship i Sverige. Dessa tävlingar äger rum i natursköna och utmanande miljöer, inklusive Italien, Schweiz, och Spanien. Varje evenemang erbjuder unika banor som testar deltagarnas uthållighet och samarbetsförmåga.

Breca Swimrun Series

Breca Swimrun Series är en av de största swimrun-serierna i Europa, med tävlingar i Storbritannien, Irland och andra europeiska länder. Kända evenemang inkluderar Breca Coniston och Breca Jersey. Dessa tävlingar erbjuder spektakulära landskap och varierande distanser, vilket gör dem tillgängliga för både nybörjare och erfarna swimrunners.

Rockman Swimrun

Rockman Swimrun i Norge är känd för sina dramatiska fjordlandskap och extremt utmanande bana. Belägen vid Lysefjorden, inkluderar banan simning i kallt vatten och löpning på tekniska stigar och över höga berg. Detta är en av de mest krävande swimrun-tävlingarna i Europa och lockar deltagare som söker extrema utmaningar.

Engadin Swimrun

Engadin Swimrun i Schweiz erbjuder en spektakulär tävlingsupplevelse i Engadindalen. Banan går genom kristallklara sjöar och pittoreska alpina landskap. Med sina höga höjder och tekniska terräng är detta en av de mest natursköna och utmanande swimrun-tävlingarna i Europa.

Scilly Isles Swimrun

Scilly Isles Swimrun i Storbritannien erbjuder en unik tävling genom den vackra och orörda ögruppen Scilly Isles. Banan inkluderar flera sim- och löpsträckor som går genom klart vatten och över grönskande öar. Tävlingen är känd för sin familjära atmosfär och spektakulära omgivningar.

Lofoten Swimrun

Lofoten Swimrun i Norge tar deltagarna genom den fantastiska Lofoten-arkipelagen. Med sina branta fjäll, djupa fjordar och orörda stränder erbjuder denna tävling en unik och utmanande upplevelse. Lofoten Swimrun är känt för sina långa och tekniska banor som kräver både fysisk och mental styrka.

ÖTILLÖ Isles of Scilly

En del av ÖTILLÖ World Series, ÖTILLÖ Isles of Scilly, erbjuder en tävling genom den pittoreska ögruppen Isles of Scilly i Storbritannien. Banan är både vacker och utmanande, med flera sim- och löpsträckor som kräver noggrann strategi och uthållighet.

Swimrun Côte Vermeille

Swimrun Côte Vermeille i Frankrike erbjuder en spektakulär tävling längs den vackra Medelhavskusten. Banan går genom både hav och berg, vilket ger deltagarna en varierad och utmanande upplevelse. Detta evenemang är känt för sina natursköna vyer och krävande terräng.

Otillo Swimrun Malta

ÖTILLÖ Swimrun Malta är en annan fantastisk del av ÖTILLÖ-serien, belägen i Medelhavet. Banan tar deltagarna genom kristallklara vatten och över den historiska och pittoreska ön Malta. Detta evenemang erbjuder både kortare sprintdistanser och längre, mer krävande banor.

Swimrun Madrid

Swimrun Madrid i Spanien erbjuder en tävling genom det vackra och varierade landskapet i Sierra de Guadarrama. Banan kombinerar simning i sjöar och floder med löpning på stigar och över berg. Detta evenemang är populärt för sina natursköna vyer och tekniskt utmanande terräng.

Swimrun har verkligen fångat intresset hos idrottare över hela Europa. Dessa tävlingar erbjuder inte bara fysiska utmaningar utan också möjligheten att uppleva några av de mest spektakulära landskapen i Europa. Oavsett om du är en erfaren swimrunner eller nybörjare, finns det en tävling i Europa som passar dina ambitioner och färdigheter.