Meny

Vi avslutar Karlstad Swimrun

20 maj, 2022

Nu är det bestämt och officiellt.

Vi avslutar Karlstad Swimrun och Karlstad Triathlon. Vi är en liten arrangörsgrupp. Pär som är en av grundarna krockade med en lastbil under en tränings runda på cykel 2015. Han ådrar sig en traumatisk hjärnskakning och lider sedan dess av en ”stukad hjärna”. Dessa två lopp med allt vad det innebär kring bla säkerhet, funktionärer och annat är tuffa för Pär att hålla i och arrangera. 

Det har varit svårt och väldigt känslosamt att komma fram till detta, men den ledighet som pandemin gett oss under somrarna när vi inte fått arrangera har Pär mått bra av.

Svårt och jobbigt att inse.

Vi avslutar hellre nu istället för att det sakta blir dåliga tävlingar vi arrangerar. 

Vi vill minnas Karlstad Triathlon och Karlstad Swimrun med glädje och att dom som varit med minns dom som bra arrangerade tävlingar. 

Vi kommer fortsättningsvis arrangera lopp, i september går Karlstad Backyard och Hammaröloppet. Vi kommer även att ha kvar Värmlandsklassikern, där nästa lopp är Ferlindoppet. 

TACK alla som varit med på Karlstad Swimrun och Karlstad Triathlon under åren! Det har varit fantastiskt kul att få se er kämpa och svettas, hoppas vi ses på våra andra lopp. 

TACK

 

Samarbetspartners