Meny

Förbättrad startplats

29 jul, 2017

Karlstad Swimrun 2017 får en ny och förbättrad startplats. Förr om åren har starten gått vid en idrottsplats/grusparkering, nu flyttar vi in den i vackra Mariebergsskogen. Det är endast en liten del av den första löpsträckan som förändrats, annars är banan som vanligt.

Startkuvert innehållande swimrunväst, simmössa och chip hämtas på Scandic Karlstad City från klockan 12.00 den 5/8.
Vi åker gemensam buss från Scandic Karlstad City klockan 13.15 till starten. Starten går vid blå markering klockan 14.00.  Ni är cirka 50personer som kommer att starta samtidigt, vi är i en stadspark bland andra och behöver visa lite extra hänsyn.
Färgen på er swimrun väst siffra visar vilken distans du/ni kör. I starten vill vi att långdistans håller sig längst fram och singelsprint längst bak, ni kommer att dela på er ganska snabbt längs den första löpsträckan och vi är på en smal träspång när delningen sker.

När start tutan ljudit så cykelpace:as ni längs den blå linjen på kartan. Cykeln håller ca 6min/km tempo och ni får inte passera cykeln längs den blå markerade linjen. Vi tar oss ut på vackra träspångar och vid orange markering viker singelsprint till vänster och följer gul linje till första simningen. Från den orangea markeringen är farten fri för singelsprint, men visa hänsyn om ni möter människor på spången.
Långdistans deltagarna fortsätter sin cykelpace längs den röda linjen. Vid den röda markeringen när ni kommer ut ut Mariebergsskogen är farten fri.

När ni kommit i mål väntar er Finisher tröja om ni kör långdistans eller har beställt en. Vill du som kör singelsprint köpa en, maila till hej@capakarlstad.se
 Årets Finisher tröja 

Efter loppet så har vi en fantastisk grill och skaldjursbuffé på Scandic Karlstad City. Från målet till hotellet är det ca 300m och du som varit med i Karlstad Swimrun kan låna dusch på hotellet. Under middagen sker även prisutdelningen. För Grill och skaldjursbuffén som du inte vill missa, tillkommer 150kr (295kr) som betalas kontant eller med Swish när du hämtar ut swimrunvästen.
Har du/ni inte anmält er till middagen? Maila hej@capakarlstad.se

 

Samarbetspartners